Over ons

Welkom bij De Bloem van Damascus

Syrier Alzoubi kan weer schitteren in eigen restaurant in Breda

Over ons

Ik ben Ibrahim Alzoubi en kom uit een familie van chef koks uit het Midden Oosten. Ik ben gestart in het restaurant van mijn ouders toen ik 6 jaar oud was en werk sindsdien in diverse restaurants. Ik heb gewerkt in Abu Dabi, Libanon, Syrië en Libië. Ik had een eigen restaurant in deze landen.

In 2014 ben ik gevlucht naar Nederland en sinds 2017 heb ik mijn eigen restaurant in Breda.

Onze gerechten

Ik presenteer in mijn restaurant de traditionele Syrische keuken met bekende favoriete gerechten, maar ook met gerechten op basis van familierecepten. Vele Arabische kruiden en specerijen geven de gerechten de typische smaak en geur van het Midden Oosten.

Alle gerechten worden vers bereid in ons restaurant.

Ibrahim Alzoubi

Ibrahim Alzoubi / Eigenaar en Chef Kok

Onze prachtige koks

Ontmoet onze profissioneele kok team

Ondersteuning online
 
babbelen
 
Ondersteuning online
+